credit24

50% vecāku plāno tērēt līdz 300 € jaunajam mācību gadam

2020 M08 26
Aiz loga karstās vasaras dienas sāk aizstāt rudenīgāki laikapstākļi, kas nozīmē, ka tuvojas jaunais mācību gads. Pastāvošās situācijas dēļ ir daudz nezināmo – kā notiks mācības, ja situācija pasliktināsies, vai ģimene būs gatava nodrošināt bērnam iespēju mācīties attālināti utt. Taču, neskatoties uz to – katrs mācību gads nozīmē p...

Aiz loga karstās vasaras dienas sāk aizstāt rudenīgāki laikapstākļi, kas nozīmē, ka tuvojas jaunais mācību gads. Pastāvošās situācijas dēļ ir daudz nezināmo – kā notiks mācības, ja situācija pasliktināsies, vai ģimene būs gatava nodrošināt bērnam iespēju mācīties attālināti utt. Taču, neskatoties uz to – katrs mācību gads nozīmē papildu izdevumus vecākiem. Tādēļ vēlējāmies noskaidrot, ar kādiem izdevumiem vecāki rēķinās šogad. Credit24 veiktajā klientu aptaujā piedalījās 1616 respondentu.

Nepieciešamie līdzekļi jaunā mācību gada uzsākšanai

Protams, nepieciešamo līdzekļu apmērs atšķiras no ģimenes uz ģimeni. Taču, apkopojot mūsu klientu sniegtās atbildes, 50.62% klientu norādīja, ka jaunajam mācību gadam plāno iztērēt līdz 300 €. Teju trešdaļa jeb 27.91% klientu jaunajam mācību gadam plāno tērēt no 300 – 500 €. Šīs ir vērā ņemamas summas, kas ne vienmēr var būt brīvi pieejamas no ģimenes uzkrājumiem.

Tikmēr 10% klientu plāno tērēt virs 700 €, kas jau ir visai nopietna naudas summa. Kādiem pirkumiem vecāki plāno izmantot šīs summas?

Katrs piektais klients plāno iegādāties jaunu datoru

20% Credit24 klientu norādīja, ka viņi šogad plāno iegādāties jaunu datoru, kas varētu būt skaidrojams arī ar iespēju, ka nāksies pāriet uz attālinātajām mācībām COVID-19 dēļ. Jauna datora iegāde var radīt nopietnu finansiālo slogu ģimenes budžetam, tādēļ, iespējams, ir vērtīgi apsvērt iespēju sadalīt šādu pirkumu vairākos - mazos maksājumos, izmantojot Credit24 kredītlīniju.

Pērc tagad, maksā pa daļām

Ir labi, ja ir pieejami visi nepieciešamie līdzekļi, lai drošu sirdi veiktu lielākus pirkumus. Taču, ne vienmēr tas ir labāk - izmantot visus vai lielu daļu uzkrājumu, lai veiktu šādus pirkumus. Mēs nekad nevaram zināt, vai jau dienu pēc lielā pirkuma mums neradīsies kāda negaidīta situācija, kurā šī būtu nepieciešama. Tādēļ viena no iespējām, veicot lielākus pirkumus, ir to darīt izmantojot kredītlīniju. Tādējādi tev būs iespēja iegādāties preces nevis veicot vienu lielu maksājumu, bet sadalot tos vairākos mazākos.

Piemēram, izmantojot Credit24 kredītlīniju datora iegādei 700 € vērtībā, tu to varēsi atmaksāt sev ērtākā laikā un daļās. Tu varēsi atmaksāt nesteidzīgi – 60 maksājumos (5 gadu laikā) vai atmaksāt ātrāk, ja tāda iespēja būs, tādējādi ietaupot uz procentu maksājumiem. Uzzini vairāk par Credit24 kredītlīniju mūsu mājaslapā un uzzini savu piedāvājumu aizpildot kredītlīnijas pieteikumu.

 

Darba dienas
9.00 līdz 18.00
Sestdienas
brīvs
Svētdienas un svētku dienas
brīvs
Pieteikumu izskatīšana:
8:00 līdz 20:00
Tālrunis
Noderīga informācija
SIA IPF Digital Latvia ir reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 10.04.2007 ar vienoto reģistrācijas Nr. 50003913651. PVN maksātāja numurs: LV50003913651. Speciālā atļauja (Licence) Nr.NK-2016-042 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, kas izsniegta pamatojoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības centra 2016. gada 20. oktobra lēmumu Nr. NK-201651.
Credit24 kredītlīnijas gada procentu likme (GPL) ir no 19.86%. Tā ir minimālā gada procentu likme un tiek aprēķināta individuāli, pēc pieteikuma iesniegšanas, izvērtējot klienta sniegto informāciju. GPL aprēķins ir balstīts uz visām ar produktu saistītajām procentu likmēm un ietver Komisiju par konta apkalpošanu (0€) un naudas līdzekļu izmaksu (0€). Credit24 minimālā GPL likme ir 19.86% / maksimālā GPL likme ir 51.98%. Credit24 piedāvā kredītlīniju summā no 50 līdz 7000 € ar atmaksas termiņu 60 mēneši.
*Aizņemoties 500 EUR ar atmaksas termiņu 60 mēneši un 60 maksājumiem ar iespējami zemāko aizņēmuma likmi gadā 18.00%, gada procentu likme 19.86%, kopējā atmaksājamā summa 761.80 EUR.

Credit24 kredītlīnija ir Tev pieejama noteikta naudas summa, kuru vari izņemt, kad nepieciešams. Kādu summu izņemt un cik bieži - izvēlies Tu pats. Veicot pilnīgu kredītlīnijas summas atmaksu, tā paliek atvērta un pieejama Tavām vajadzībām jebkurā mirklī. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams pildīt jaunu pieteikumu jaunam līgumam. Atkārtotu naudas izmaksu vari ērti veikt savā klienta profilā.
Aizņemies atbildīgi, izvērtējot aizdevuma nepieciešamību un iespējas to atmaksāt!
Mājas lapā izvietotajiem pakalpojumu cenu kalkulatoriem ir informatīva nozīme.