credit24

Sākam plānot: katrs 5. Credit24 klients vasarā apceļos Latviju

2020 M06 19
Laikā, kad vasara mūs lutina ar īpaši vasarīgiem laikapstākļiem un tiek samazināti Covid-19 pandēmijas ierobežojumi, vēlējāmies uzzināt, kādi ir mūsu klientu plāni šai vasarai. Kopā aptaujā piedalījās 4281 klientu. Ceram, ka aptaujas rezultāti iedvesmos arī tevi kādam jaunam piedzīvojumam šovasar.Ģimene pirmajā vietāApkopojot visas saņ...

Laikā, kad vasara mūs lutina ar īpaši vasarīgiem laikapstākļiem un tiek samazināti Covid-19 pandēmijas ierobežojumi, vēlējāmies uzzināt, kādi ir mūsu klientu plāni šai vasarai. Kopā aptaujā piedalījās 4281 klientu. Ceram, ka aptaujas rezultāti iedvesmos arī tevi kādam jaunam piedzīvojumam šovasar.

Ģimene pirmajā vietā

Apkopojot visas saņemtās atbildes, ir skaidrs, ka mūsu klienti ir bijuši gana apzinīgi dažādo Covid-19 ierobežojumu ievērotāji, jo teju katrs trešais respondents jeb 35% ir norādījis, ka primārais, ko plāno darīt šovasar ir satikt savus tuviniekus, ko īsti nedrīkstēja darīt kopš marta. 

Tuvāki un tālāki ceļojumi noslēdz Top 3

Kamēr daļa respondentu plāno tikties ar tuviniekiem, tikmēr citi plāno doties tuvākos vai tālākos ceļojumos. 20% respondentu ir norādījuši, ka šovasar plāno apceļot Latviju. Tieši tā, nav nepieciešams obligāti doties tālos ceļojumos, lai atpūstos un gūtu jaunus iespaidus. Pajautā sev – kad pēdējo reizi apceļoji savu vai kādu no tālākiem novadiem? Šogad jo īpaši mūsu vietējajai tūrisma industrijai būs nepieciešams atbalsts, tādēļ apceļojot Latviju tu ne tikai iegūsi jaunus iespaidus, bet arī palīdzēsi vietējiem uzņēmumiem atgūties no nesenajiem notikumiem. Latvijā ir ļoti daudz dažādu interesantu vietu ko apskatīt un izbaudīt, tādēļ visu uzskaitīt nebūs iespējams. Taču internetā, protams, var atrast dažādas idejas Latvijas apceļošanai.

Kamēr vieni ceļos pa Latviju, tikmēr citi 11% no respondentiem plāno doties tālākā ceļojumā, tiklīdz dzīve pasaulē atgriezīsies daudz maz normālās sliedēs.  Bet, kamēr vēl gaidām, tikmēr jau var sākt plānot ceļojuma galamērķi. Internetā ir pieejami daudz dažādu rīku, kas palīdz atvieglot ceļojuma plānošanu. Ka vienu no šādiem rīkiem var minēt lidojumu meklēšanas platformu kiwi.com, kurā iespējams atrast izdevīgākos lidojumu piedāvājumus, pat ja vēl galamērķis un konkrēti lidojuma datumi nav skaidri. Norādi izlidošanas punktu, vēlamo ceļojuma ilgumu un ļauj sistēmai atrast tavu nākošo ceļojuma galamērķi. Ja ceļojumu plānošana nav tava stiprā puse, vienmēr vari vērstie pie tūrisma aģentūrām, kas palīdzēs to nokomplektēt tavā vietā.

Kultūras un sporta pasākumi noslēdz Top 5

Protams – kur gan bez koncertiem un sporta pasākumiem? Tiesa šobrīd situācija saistībā ar šiem izklaides veidiem vēl nav skaidra. Lai gan, piemēram, sporta pasākumi pasaulē sāk “atdzīvoties”, tiesa, tie visi šobrīd ir bez skatītājiem. To pašu var teikt par kultūras pasākumiem. Taču, neskatoties uz to, aptuveni 13% respondentu cer šovasar apmeklēt kādu no kultūras vai sporta pasākumiem. Atliek vien cerēt, ka tas būs iespējams, un šī vasara būs īpaši izdevusies.

Ko plāno darīt sabiedrībā pazīstami cilvēki?

Papildus aptaujai, velējāmies noskaidrot, ko plāno darīt arī sabiedrībā pazīstami cilvēki. Uzzini viņu atbildes, noskatoties zemāk atrodamos video:

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš

DJ Judzhen

Horeogrāfs Juris Gogulis

Photo by Gints Gailis on Unsplash

Darba dienas
9.00 līdz 18.00
Sestdienas
brīvs
Svētdienas un svētku dienas
brīvs
Pieteikumu izskatīšana:
8:00 līdz 20:00
Tālrunis
Noderīga informācija
SIA IPF Digital Latvia ir reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 10.04.2007 ar vienoto reģistrācijas Nr. 50003913651. PVN maksātāja numurs: LV50003913651. Speciālā atļauja (Licence) Nr.NK-2016-042 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, kas izsniegta pamatojoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības centra 2016. gada 20. oktobra lēmumu Nr. NK-201651.
Credit24 kredītlīnijas gada procentu likme (GPL) ir no 19.86%. Tā ir minimālā gada procentu likme un tiek aprēķināta individuāli, pēc pieteikuma iesniegšanas, izvērtējot klienta sniegto informāciju. GPL aprēķins ir balstīts uz visām ar produktu saistītajām procentu likmēm un ietver Komisiju par konta apkalpošanu (0€) un naudas līdzekļu izmaksu (0€). Credit24 minimālā GPL likme ir 19.86% / maksimālā GPL likme ir 51.98%. Credit24 piedāvā kredītlīniju summā no 50 līdz 7000 € ar atmaksas termiņu 60 mēneši.
*Aizņemoties 500 EUR ar atmaksas termiņu 60 mēneši un 60 maksājumiem ar iespējami zemāko aizņēmuma likmi gadā 18.00%, gada procentu likme 19.86%, kopējā atmaksājamā summa 761.80 EUR.

Credit24 kredītlīnija ir Tev pieejama noteikta naudas summa, kuru vari izņemt, kad nepieciešams. Kādu summu izņemt un cik bieži - izvēlies Tu pats. Veicot pilnīgu kredītlīnijas summas atmaksu, tā paliek atvērta un pieejama Tavām vajadzībām jebkurā mirklī. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams pildīt jaunu pieteikumu jaunam līgumam. Atkārtotu naudas izmaksu vari ērti veikt savā klienta profilā.
Aizņemies atbildīgi, izvērtējot aizdevuma nepieciešamību un iespējas to atmaksāt!
Mājas lapā izvietotajiem pakalpojumu cenu kalkulatoriem ir informatīva nozīme.