credit24

Jaunas tehnoloģijas, kas atbalsta tiešsaistes aizņemšanos

2023 M10 25
Mūsdienu straujajā digitālajā laikmetā finanšu sistēma strauji attīstās, un naudas aizņemšanās tiešsaistē ir kļuvusi pieejamāka un efektīvāka nekā jebkad agrāk. Būtisks pārmaiņu virzītājspēks ir nepārtraukta novatorisku tehnoloģiju attīstība, kas sniedz iespējas gan aizdevējiem, gan aizņēmējiem piekļūt finansēm ērtāk un ātrāk. &Sc...

Mūsdienu straujajā digitālajā laikmetā finanšu sistēma strauji attīstās, un naudas aizņemšanās tiešsaistē ir kļuvusi pieejamāka un efektīvāka nekā jebkad agrāk. Būtisks pārmaiņu virzītājspēks ir nepārtraukta novatorisku tehnoloģiju attīstība, kas sniedz iespējas gan aizdevējiem, gan aizņēmējiem piekļūt finansēm ērtāk un ātrāk. 

Šajā rakstā mēs izpētīsim jaunas tehnoloģijas, kas uzlabojušas tiešsaistes aizņemšanās industriju.

Mākslīgais intelekts - (AI)

Mākslīgais intelekts pēdējo gadu laikā ir guvis ievērojamus panākumus tiešsaistes aizdevumu jomā. Tradicionālie kredītvērtēšanas modeļi bieži balstās uz ierobežotu informāciju, kas jāapstrādā manuāli un var aizņemt daudz laika, kas var radīt neprecizitāti kredītspējas novērtēšanā. Tomēr mākslīgais intelekts var apstrādāt milzīgu datu apjomu un sniegt visaptverošāku finanšu un riska faktoru novērtējumu.

Aizdevēji arvien vairāk izmanto mākslīgā intelekta algoritmus, lai pieņemtu ātrākus un precīzākus lēmumus par aizdevuma pieteikumu. Šie algoritmi ņem vērā plašu datu avotu klāstu, tostarp darījumu vēsturi, sociālo mediju aktivitātes un pat personisko informāciju, ļaujot iegūt pilnvērtīgu priekšstatu par pieteikuma iesniedzēja kredītspēju. Šī tehnoloģija palīdz aizdevējiem efektīvāk novērtēt risku par ikvienu aizņēmēju.

Caurskatāmība un drošība

Blokķēdes tehnoloģija, kas galvenokārt pazīstama saistībā ar kriptovalūtu, piemēram, Bitcoin, ir lieliska inovācija, kas tiek izmantota arī standarta finanšu darījumos tiešsaistē. Blokķēdes piedāvā decentralizētu, pret viltojumiem drošu virsgrāmatu, kas reģistrē visus darījumus un līgumus pārredzamā veidā. Eksperti uzskata, ka blokķēdes tehnoloģijai ir potenciāls mainīt kreditēšanas industriju, palielinot pārredzamību un drošību.

Viedos līgumus var izvietot blokķēdē un šie līgumi automatizē kreditēšanas procesus, tostarp aizdevuma izsniegšanu, pārbaudi un atmaksu. Viedie līgumi novērš nepieciešamību pēc starpniekiem, samazina krāpniecības risku un racionalizē visu kreditēšanas ciklu. Turklāt blokķēdes ieraksti nodrošina to, ka aizdevuma līgumi un atmaksas tiek droši noglabātas un neviena puse tos nevar mainīt, nodrošinot aizņēmējiem un aizdevējiem augstāku uzticības līmeni.

Digitālie maki un maksājumu platformas

Digitālie maki un maksājumu platformas vienkāršo kreditēšanas procesu, nodrošinot aizņēmējiem efektīvus veidus, kā saņemt aizdevumus un veikt atmaksu. Tādi pakalpojumi kā PayPal, Venmo un citi mobilie maki piedāvā drošus, tūlītējus un lietotājam draudzīgus naudas pārskaitījumus.

Šīs platformas atvieglo arī automatizētu kredīta atmaksu, ļaujot viegli ieplānot maksājumus. Automātiskie pārskaitījumi nodrošina savlaicīgus maksājumus, samazinot kavējumus, kas, savukārt, var ietaupīt ievērojamu naudas summu ilgtermiņā.

Finanšu pārvaldības lietotnes

Finanšu pārvaldība ir svarīgs atbildīgas aizņemšanās aspekts, un finanšu pārvaldības lietotnes kļūst par neaizstājamu rīku aizņēmējiem. Šīs lietotnes palīdz reāllaikā izsekot saviem tēriņiem, uzkrājumiem un parādu atmaksai.

Finanšu lietotnes sniedz ieskatu personas finansiālajā stāvoklī un piedāvā budžeta veidošanas funkcijas, kas ļauj izveidot un ievērot reālistisku finanšu plānu. Vizualizējot savus finanšu datus, aizņēmēji var pieņemt pārdomātus lēmumus un izvairīties no pārmērīgas aizņemšanās, veicinot atbildīgu kreditēšanu.

Kreditoru apkopojums un salīdzināšanas platformas

Tiešsaistes kredītu salīdzināšanas platformas sniedz iespēju iegūt priekšstatu par pieejamajiem aizdevējiem, finanšu produktiem un apkopo visu nepieciešamo informāciju. Vienā platformā var salīdzināt vairākas aizdevuma iespējas, tostarp procentu likmes, termiņus un atmaksas plānus.

Šādās vietnēs tiek izmantoti uzlaboti algoritmi, lai apkopotu aizņēmējus, pamatojoties uz to finanšu profiliem, palīdzot aizņēmējiem nodrošināt viskonkurētspējīgākos pieejamos aizdevuma nosacījumus. Šī tehnoloģija racionalizē aizņemšanās procesu un dod aizņēmējiem iespēju pieņemt pārdomātus lēmumus un iegūt piemērotāko aizdevumu.

Lielisks klientu atbalsts

Klientu atbalsts ir būtiska tiešsaistes aizņemšanās pieredzes sastāvdaļa, tāpēc, liela daļa aizdevēju piedāvā automatizētus robotus savos tērzēšanas rīkos. AI tērzēšanas roboti sniedz tūlītēju palīdzību, atbild uz aizņēmēju jautājumiem un palīdz aizdevuma pieteikšanās procesā. Klientu atbalsta roboti ir pieejami visu diennakti un var sniegt konsekventas atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, uzlabojot aizņēmēju iesaistīšanos un vispārējo klientu apmierinātību.

Riska novērtēšana

Prognozējošā analītika izmanto vēsturiskos datus un mašīnmācīšanās algoritmus, lai precīzāk novērtētu risku. Aizdevēji izmanto šo tehnoloģiju, lai noteiktu atmaksas iespējamību un atbilstoši pielāgotu aizdevuma nosacījumus.

Analizējot plašu datu kopumu, tostarp kredītvēsturi, ienākumus, nodarbinātību un tēriņu paradumus, paredzamā analīze ļauj aizdevējiem pieņemt pārdomātus lēmumus par kreditēšanu. Šī tehnoloģija optimizē aizņēmēja pieredzi, pielāgojot aizdevuma nosacījumus unikālajam finansiālajam stāvoklim.

 

Tiešsaistes aizņemšanās nozare nepārtraukti attīstās, pateicoties inovatīvām tehnoloģijām. Sākot no AI mākslīgā intelekta līdz blokķēdes viedajiem līgumiem, šie inovatīvie sasniegumi uzlabo pārredzamību, drošību un pieejamību gan aizņēmējiem, gan aizdevējiem.

Izmantojot dažādas tehnoloģijas, aizņēmēji var efektīvāk piekļūt līdzekļiem, iegūt labākus aizdevuma nosacījumus un pieņemt pārdomātus finanšu lēmumus. Tehnoloģijām turpinot attīstīties, aizņemšanās tiešsaistē kļūs vēl ērtāka, drošāka un piedāvās lielākas iespējas, veicinot atbildīgas kreditēšanas praksi. 

Darba dienas
9.00 līdz 18.00
Sestdienas
brīvs
Svētdienas un svētku dienas
brīvs
Pieteikumu izskatīšana:
8:00 līdz 20:00
Tālrunis
Noderīga informācija
SIA IPF Digital Latvia ir reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 10.04.2007 ar vienoto reģistrācijas Nr. 50003913651. PVN maksātāja numurs: LV50003913651. Speciālā atļauja (Licence) Nr.NK-2016-042 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, kas izsniegta pamatojoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības centra 2016. gada 20. oktobra lēmumu Nr. NK-201651.
Credit24 kredītlīnijas gada procentu likme (GPL) ir no 19.86%. Tā ir minimālā gada procentu likme un tiek aprēķināta individuāli, pēc pieteikuma iesniegšanas, izvērtējot klienta sniegto informāciju. GPL aprēķins ir balstīts uz visām ar produktu saistītajām procentu likmēm un ietver Komisiju par konta apkalpošanu (0€) un naudas līdzekļu izmaksu (0€). Credit24 minimālā GPL likme ir 19.86% / maksimālā GPL likme ir 51.98%. Credit24 piedāvā kredītlīniju summā no 50 līdz 7000 € ar atmaksas termiņu 60 mēneši.
*Aizņemoties 500 EUR ar atmaksas termiņu 60 mēneši un 60 maksājumiem ar iespējami zemāko aizņēmuma likmi gadā 18.00%, gada procentu likme 19.86%, kopējā atmaksājamā summa 761.80 EUR.

Credit24 kredītlīnija ir Tev pieejama noteikta naudas summa, kuru vari izņemt, kad nepieciešams. Kādu summu izņemt un cik bieži - izvēlies Tu pats. Veicot pilnīgu kredītlīnijas summas atmaksu, tā paliek atvērta un pieejama Tavām vajadzībām jebkurā mirklī. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams pildīt jaunu pieteikumu jaunam līgumam. Atkārtotu naudas izmaksu vari ērti veikt savā klienta profilā.
Aizņemies atbildīgi, izvērtējot aizdevuma nepieciešamību un iespējas to atmaksāt!
Mājas lapā izvietotajiem pakalpojumu cenu kalkulatoriem ir informatīva nozīme.