credit24

Iztīrīt mājokli, ne savu maku

Šobrīd mēs nedrīkstam bez pamatota iemesla pamest savu dzīvesvietu, tādēļ arvien vairāk laika nākas pavadīt skatoties uz notraipītajiem virtuves skapīšiem vai citām vietām savā mājoklī, ko sen jau vēlējies uzkopt. Tādēļ šis varētu būt lielisks laiks to izdarīt. Bet kā kārtīgi iztīrīt savu mājokli, ne savu maku?Īpašā lupatiņa tau...

Šobrīd mēs nedrīkstam bez pamatota iemesla pamest savu dzīvesvietu, tādēļ arvien vairāk laika nākas pavadīt skatoties uz notraipītajiem virtuves skapīšiem vai citām vietām savā mājoklī, ko sen jau vēlējies uzkopt. Tādēļ šis varētu būt lielisks laiks to izdarīt. Bet kā kārtīgi iztīrīt savu mājokli, ne savu maku?

Īpašā lupatiņa taukainām virsmām – vai tā tiešām ir nepieciešama?

Protams, ir ērti strādāt ar “rīkiem”, kas ir paredzēti  specifiskām darbībām, taču vai tas vienmēr ir nepieciešams? Šīs īpašās lupatiņas nav lētas, un tas mēdz ātri nolietoties, jo īpaši tās, kas paredzētas, piemēram, dušas tīrīšanai, jo tiek izmantoti kodīgi tīrīšanas līdzekļi. Tādēļ šādos gadījumos ir saprātīgi dot otro dzīvi veciem apģērbiem, kurus tāpat vairs neuzvilksi ārpus mājas – paņem veco apģērbu, sagriez to nepieciešamajā lielumā un sāc izmantot virsmu tīrīšanai. Šī vecā un nepamatoti aizmirstā metode ir lielisks vieds, kā ietaupīt, jo īpaši šobrīd, kad doties uz veikalu pēc īpašas lupatiņas nebūtu pats labākais plāns.

Paštaisīts tīrīšanas līdzeklis

Tīrīšanas līdzekļi mēdz būt dārgi, un patiesībā daži ir vienkārši muļķīgi. Galu galā, vai tiešām ir nepieciešams cits tīrīšanas līdzeklis katrai mājas istabai, turklāt nezinot, kāda veida ķimikālijas ir šajos līdzekļos? Atbilde ir - nē. Daudz lietderīgāk ir pašam samaisīt vienkāršus tīrīšanas līdzekļus, ko var izmantot vairākiem mērķiem. Piemēram,  vai zināji, ka baltais etiķis, sajaukts dažādās kombinācijas ar citām vielām, var aizstāt teju jebkuru tīrīšanas līdzekli, ko tu šobrīd izmanto? Viens no vienkāršākajiem un lētākajiem veidiem ir vienādās daļās sajaukt ūdeni un balto etiķi izsmidzināmā pudelē. Šo maisījumu var izmantot gan virtuves, gan vannas istabas tīrīšanai – izmanto to plīts virsmas, flīžu, tualetes poda, flīžu, grīdas un daudz citu segumu tīrīšanai. Pēc tam atliek vien noslaucīt visu ar papīra dvieli vai sūkli. Šo recepti un tās pielietošanu, kā arī citas idejas vari viegli atrast internetā.

Samazini tīrīšanas līdzekļu lietošanu

Papildus iepriekš minētajam, par sava tīrīšanas līdzekļa izgatavošanu, ir prātīgi arī samazināt izmantotā līdzekļu apjomus. Tas nenozīmē, ka tīrīšanas līdzekļus nevajag izmantot vispār. Drīzāk iesakām padomāt, vai tomēr nepietiktu ar vienu līdzekļa pūtienu, piemēram, piecu pūtienu vietā. Lai gan naudiskais ietaupījums nebūs liels, bet tomēr: “Ja santīmu nekrāsi, pie lata netiksi!”.

Tīri biežāk

Lai gan sākotnēji šis ieteikums varētu šķists smieklīgs, taču tas ir patiess. Biežāka mājokļa tīrīšana ļauj ietaupīt naudu. Ļaujot netīrumiem uzkrāties un noslāņoties rodas situācija, kad šo netīrumu tīrīšanai ir vajadzīgs vairāk laika, tīrīšanas līdzekļu un dažos gadījumos – pat mājokļa remonts, ja, piemēram, kāda virsma ir neatgriezeniski sabojājusies.

Kredītlīnija sadzīves tehnikas iegādei

Taču reizēm ir nepieciešami uzkopšanas rīki, kurus nevar aizstāt, un kuri mēdz saplīst. Kā piemērus var minēt putekļu sūcējus, zāles pļāvējus, augstspiediena mazgātājus un citus uzkopšanas rīkus, kuri ir neaizstājami. Diemžēl, šī tehnika nebūt nav lēta, un var gadīties, ka šī tehnika saplīst tieši tādā brīdī, kad uzkrājumi jau ir izmantoti citām vajadzībām. Šādos gadījumos var izmantot Credit24 kredītlīniju. Lai gan kredītlīnijas maksājumi būs sadalīti pa 60 mēnešiem, tu vienmēr vari veikt ātrāku atmaksu, piemēram, divos mēnešos. Tas būs kā sadalīt vienu lielu maksājumu 2 mazākos. Papildus tam, tu ietaupīsi arī uz procentu maksājumiem. Piesakies Credit24 kredītlīnijai tagad vai sazinies ar mūsu klientu speciālistiem, lai uzzinātu vairāk par savām iespējam, zvanot – 20140014.

Darba dienas
9.00 līdz 18.00
Sestdienas
brīvs
Svētdienas un svētku dienas
brīvs
Pieteikumu izskatīšana:
8.00 līdz 20.00
Lieldienās:
29.03. - 8:00-20:00
30.03.- 8:00-20:00
31.03. - 8:00-18:00
01.04. - 8:00-18:00
Tālrunis
Noderīga informācija
SIA IPF Digital Latvia ir reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 10.04.2007 ar vienoto reģistrācijas Nr. 50003913651. PVN maksātāja numurs: LV50003913651. Speciālā atļauja (Licence) Nr.NK-2016-042 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Latvijas Republikā, kas izsniegta pamatojoties uz Patērētāju tiesību aizsardzības centra 2016. gada 20. oktobra lēmumu Nr. NK-201651.
Credit24 kredītlīnijas gada procentu likme (GPL) ir no 19.86%. Tā ir minimālā gada procentu likme un tiek aprēķināta individuāli, pēc pieteikuma iesniegšanas, izvērtējot klienta sniegto informāciju. GPL aprēķins ir balstīts uz visām ar produktu saistītajām procentu likmēm un ietver Komisiju par konta apkalpošanu (0€) un naudas līdzekļu izmaksu (0€). Credit24 minimālā GPL likme ir 19.86% / maksimālā GPL likme ir 51.98%. Credit24 piedāvā kredītlīniju summā no 50 līdz 7000 € ar atmaksas termiņu 60 mēneši.
*Aizņemoties 500 EUR ar atmaksas termiņu 60 mēneši un 60 maksājumiem ar iespējami zemāko aizņēmuma likmi gadā 18.00%, gada procentu likme 19.86%, kopējā atmaksājamā summa 761.80 EUR.

Credit24 kredītlīnija ir Tev pieejama noteikta naudas summa, kuru vari izņemt, kad nepieciešams. Kādu summu izņemt un cik bieži - izvēlies Tu pats. Veicot pilnīgu kredītlīnijas summas atmaksu, tā paliek atvērta un pieejama Tavām vajadzībām jebkurā mirklī. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams pildīt jaunu pieteikumu jaunam līgumam. Atkārtotu naudas izmaksu vari ērti veikt savā klienta profilā.
Aizņemies atbildīgi, izvērtējot aizdevuma nepieciešamību un iespējas to atmaksāt!
Mājas lapā izvietotajiem pakalpojumu cenu kalkulatoriem ir informatīva nozīme.